0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Як вибрати бензинову газонокосарку

Основні властивості бензинових газонокосарок

Бензинова газонокосарка - потужний, довговічний і надійний помічник у догляді за газонами, садами, парками. Такі агрегати можуть працювати далеко від джерел живлення, справляються з запущеними ділянками, нечутливі до перепадів рельєфу і капризів природи. При уважному догляді подібна машина прослужить до 10 років.

Бензокосарки - прекрасний вибір для любителів працювати з двигунами внутрішнього згоряння. Вона потребує регулярного техогляду, чищенні, змазуванні і, звичайно, паливі. Краще вибрати косарку з 4-х тактним двигуном, так як вона заправляється бензином, а не олійно-бензиновою сумішшю.

Мінусами бензокосарки є: високий рівень шуму (до 90 Дб), неприємний запах, сильна вібрація і досить висока ціна.

Бензогазонокосарка: критерії вибору

Вибір бензинової газонокосарки виправданий при великих оброблюваних площах. Залежно від потужності двигуна, можлива обробка ділянок від 500 м2 до 2 гектарів і більше, при цьому потужність складе від 2.5 л.с до 6 л.с.відповідно.

Правильно вибирати бензинову газонокосарку, виходячи з ширини захоплення. Цей параметр показує ширину скоса трави за один раз. Чим більше цей показник, тим вища продуктивність, але менше маневреність. Виходячи з площі ділянки, рекомендують:

  • для 500 - 1000м2 - ширина скошування 40 - 50 см;
  • для 1000 - 2000м2 - 50 - 60 см;
  • від 2000м2 - 60 - 120 см.

Якщо ділянка горбиста, краще вибирати газонокосарки з великим діаметром коліс і з можливістю центрально регулювати висоту скошування.

Вибір бензокосарок в магазині "ЕСКО"

У магазині "ЕСКО" представлені пристрої німецьких брендів Solo by Al-Ko, Alpina і шведського Stiga. Бензинові газонокосарки цих виробників неодноразово потрапляли в рейтинг кращих моделей. Товар відрізняється якістю деталей, гарантією до 5 років, наявністю сервісного обслуговування. У магазині "ЕСКО" представлені самохідні і несамохідні моделі. На сайті є докладні характеристики пристроїв, і Ви можете визначити, яка бензокосарка краще.

Інтернет-магазин "ЕСКО" надає сертифікати і гарантії від заводу-виробника. Перевагою є наявність власного сервісного центру, а також понад 1500 м2 складських приміщень. Є можливість працювати з юридичними особами. Доставка товару на суму від 1000 грн. - безкоштовна.