0 800 33 59 46
безкоштовно по Україні
044 334 59 46
095 282 08 08
Доставка по всій Україні. 
Від 1000 грн - безкоштовно
0
1

Який бензогенератор краще

Хороший бензогенератор: яку станцію купити для надійного електропостачання?

Бензиновий генератор - простий, практичний і невибагливий пристрій, який здатний надійно забезпечити Вас енергією в будь-яких умовах. Існує чимало ситуацій, коли людина залишається без електрики. Є на те об'єктивні причини: будується новий будинок, гараж, сарай, теплиця, а світло ще не проведено. Бувають і форс-мажорні ситуації: аварія на лінії електропередачі - і дача залишається без електропостачання, струму в розетках немає. У цих випадках на допомогу приходять бензинові генератори. Вони дуже практичні: не потрібно підключення до центральної магістралі, бензин можна купити на будь-який автозаправці, невисока ціна. Який же бензогенератор вибирають для будинку, дачі або промислових будівель? Розгорнуту відповідь про те, як вибрати агрегат, Ви отримаєте в цій статті.

Вибір бензинового генератора

Якій би фірмі-виробнику станція не належала, вибирати бензиновий генератор для будинку або дачі потрібно правильно - грунтуючись на характеристиках. Виробник - справа другорядна: виріб від будь-якої фірми забезпечить Вас струмом, якщо потужність і кількість фаз будуть вірними. Розглянемо найголовніші характеристики, які потрібно мати на увазі.

Потужність електрогенератора повинна перевищувати сумарну потужність приладів, які належить забезпечувати електрикою - це запорука надійності. Це можуть бути лампи, холодильник, телевізор, ПК, верстат або навіть промисловий цех. Які існують варіанти?

  • До 1.5 кВт - найбільш слабкі агрегати: вони не призначені для електропостачання будівель, робота електроприладів далеко від цивілізації є їх основним призначенням. Допомагають заряджати мобільні пристрої в екстрених ситуаціях.
  • Від 2 до 4 кВт - побутові бензогенератори для електропостачання будинків і дач. Але надможливостей чекати від них не варто: працювати можуть близько 4 годин. Здатні лише тимчасово виручити при форс-мажорному відключенні електрики будинку. Це надійний помічник на екстрений випадок.
  • Від 5 до 15 кВт - промислові прилади: здатні забезпечувати електрикою виробничі цехи і двоповерхові котеджі. Така потужність дозволяє забезпечувати енергією велику кількість приладів: мешканці відчують комфорт.
  • Понад 15 кВт - професійні електростанції: використовуються для безперебійного електропостачання виробничих будівель. Потужності вистачить для підключення житлового будинку. Агрегати не використовуються для дач і заміських будиночків: для цих цілей краще підібрати бензиновий генератор простіше.

    Щоб від електрики генератора працювали всі потрібні Вам прилади, важливо підбирати пристрої з потрібною кількістю фаз станції. Бензогенератори бувають однофазні та трифазні.

    • Одна фаза 220V. Агрегат призначений для харчування, як правило, побутових електроприладів: мікрохвильовій печі, телевізора, ноутбука, фена, магнітофона та інших. Якщо потрібна електростанція конкретно для будинку, однієї фази буде досить.
    • Три фази 380V. Агрегат для промислових будівель: трьох фаз вимагають зварювальні апарати, насоси, печі, компресори та інші важливі пристрої. Такі агрегати швидше підійдуть для гаража, сараю, великих теплиць або промислових цехів.

      Вибір надійного бензогенератора для дому та дачі - справа серйозна. Який бензогенератор добре підійде саме Вам - той і варто купити. Є чимало інших характеристик пристроїв: спосіб запуску, тип охолодження, кількість тактів в ДВС. Але особливу роль в роботі бензинового генератора вони не грають.

      Esco.ua: багатий вибір інструментів для заміських будинків

      Перегляньте пропозиції магазина ЕСКО: тут Ви знайдете масу інструментів, агрегатів і навіть транспорт (трактори, райдери) для своєї заміської ділянки. Тепер не потрібно доглядати за садибою вручну: на допомогу прийдуть косарки, ланцюгові пили, аератори, кущорізи, системи поливу та інші корисні пристрої. Завжди можна скористатися послугами консультанта: він допоможе підібрати бензогенератор конкретно для Ваших потреб. Для Вас представлені кращі бренди техніки. Раді Вам в будь-який час на esco.ua!