0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Вибір дискової пилки

Дискова пилка - надійний помічник

Найбільш хорошим помічником при виконанні робіт, пов'язаних з розпилюванням різних матеріалів, таких як дерево, оргскло, ламінат, пластик, шифер, метали є дискова (циркулярна) пилка. Для цього потрібно всього лише встановити необхідний різальний інструмент і виставити на обладнанні відповідний режим роботи.

Дискова пилка з'явилася на початку минулого століття і залишається затребуваною і по сьогоднішній день. Її переваги: ​​забезпечує рівність лінії розпилу, виконує поперечний різ і може працювати з великою кількістю різних матеріалів.

Дискові пилки бувають ручні і стаціонарні. При їх виборі необхідно враховувати також, які саме роботи будуть виконуватися цим обладнанням і в якому обсязі. Великою популярністю користуються електричні (циркулярні) пилки, монтажні (відрізні) по металу, акумуляторні, погружні.

Яка ж циркулярна пила краще? На це питання відповідь проста - кожна з них має своє призначення, тому порівняння в даному випадку буде не зовсім доречно:

  • циркулярні і акумуляторні пилки виконують однакові функції. Вони відрізняються різними джерелами живлення. Для роботи електропилки необхідна електрика, а для акумуляторної - потужний елемент. Дані дискові пили призначені для роботи з деревом, м'якими металами, ламінатом, оргстеклом, пластиком;
  • відрізні пилки є різновидом електричних дискових пилок і призначені для розпилювання металів: залізних прутів, профілів, труб, куточків. Вони відносяться до стаціонарно встановленого обладнання, що є великою перевагою, так як звільняє руки майстра для комфортного функціонування;
  • погружні дискові пилки також відносяться до електричного обладнання. Їх особливості - можливість врізання в матеріал не тільки з торця, а в будь-якому необхідному для розпилювання місці і здатність регулювання глибини врізання.

Вибір дискової (циркулярної) пилки

Що необхідно знати, щоб вибрати найкращу дискову (циркулярну) пилку? Необхідно почати з розуміння, яке саме потрібно обладнання (стаціонарне або ручне), для роботи з якими матеріалами (метал або не метал) і в яких обсягах (разові роботи або професійна діяльність), а також можливість доступу до електроточки (акумуляторне устаткування або електричне) .

Далі звертаємо увагу на технічні характеристик обладнання. Ось основні з них:

  • потужність електродвигуна. Її високе значення дозволяє розпилювати матеріали різної твердості, але сприяє збільшенню ваги і ціни обладнання. Щоб дискова пилка служила якомога довше, вибирати її необхідно з запасом потужності;
  • швидкість обертання. Для домашніх робіт досить буде придбати одношвидкісний електричний інструмент. Для професійної діяльності буде краще, якщо дана характеристика виявиться регульованою, так як це необхідно для налаштування обладнання при роботах з різними матеріалами;
  • характеристики самої пилки. Тут грає роль: вид оброблюваного матеріалу, значення максимальної глибини врізання, розміри і форма зубів, кут їх заточування. Вся необхідна інформація вказується в маркуванні на самій пилі. Це, як правило, діаметр самої пилки, кількість зубів, діаметр вала, який крутить диск, і додаткова інформація: оброблюваний матеріал, товщина пропила, максимальне значення числа оборотів в хвилину.

Де купити інструмент

Інтернет-магазин "ЕСКО" пропонує на Ваш вибір кращі моделі такого обладнання, як: електрична пилка (циркулярна, стрічкова, торцювальна і інші), бензопилка, акумуляторні пилки (дискові, лобзикові відрізні і т.д.), пили-електроножівки і не тільки.

Вибирайте і замовляйте необхідне обладнання на esco.ua самостійно або за допомогою наших менеджерів. За допомогою зручної системи фільтрів зробити це не складно. Всі технічні характеристики і опис товару, що сподобався можна прочитати, зайшовши на його сторінку.

У разі необхідності, наші менеджери зможуть дати безкоштовну консультацію по товару, що цікавить Вас,або нададуть допомогу у виборі та замовленні необхідного виробу в телефонному режимі. Всі контактні дані вказані на головній сторінці esco.ua. Також можна зробити дзвінок по безкоштовній телефонній лінії.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлені деякі товари від фірм-виробників, дилерами яких ми є. Постійно діюча система акцій і розпродажів зроблять Ваші покупки ще більш привабливими, так як ціна на них, безперечно, буде найкраща по Україні.

Вдалих покупок на esco.ua!