0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Як вибрати електричний відбійний молоток

Особливості застосування електричного відбійного молотка

Призначення відбійного молотка - ламати, руйнувати, довбати бетонні стіни, стяжку, твердий грунт, цеглу. Від перфоратора його відрізняє потужність і велика руйнівна сила.

При роботі з інструментом виникає значна вібрація, проблему якої кожен виробник вирішує по-своєму. Захист від пилу та бруду тут теж грає важливу роль. Крім того, прилад повинен зручно лежати в руках, не вислизати. Через сильну вібрацію і інших навантажень всі деталі, кріплення приладу повинні бути надійними і не допускати люфта.

Як і з будь-яким електроінструментом, з відбійним молотком не можна працювати при підвищеній вологості. Для стабільної роботи інструмент необхідно змащувати і чистити. При його використанні виробники рекомендують дотримуватися техніки безпеки, застосовувати засоби індивідуального захисту.

Різновиди електричних відбійних молотків

Вибирати електричний відбійний молоток необхідно, виходячи із товщини і твердості матеріалу, який Ви хочете зруйнувати. Під цей показник підбирається потрібна енергія удару, потужність і, відповідно, вага.

Вам належить зруйнувати кахельну плитку або стіну в півцеглини? Для цієї мети підійде пристрій з енергією удару від 12 Дж. Вага приладу складе до 10 кг. Такий відбійний молоток вважається легким, їм можна працювати як у верхньому, так і в нижньому положенні.

Ви демонтуєте стіну в 1 цеглину, бетонне стягування до 7 см або стіну до 10 см завтовшки? В цьому випадку краще взяти інструмент з силою удару від 25 Дж. Зазвичай в такому випадку вага приладу складає близько 12 кг. Працювати їм можна тільки в нижньому положенні.

Проводиться демонтаж стягування до 10 см або бетонної стіни до 20 см? Ваш вибір - прилад з силою удару від 40 Дж, вагою близько 14 кг.

Бетонолом - пристосування для робіт особливої ​​складності, потужний і важкий інструмент з силою удару в 63 Дж і вагою близько 30 кг. Працювати їм можна, тільки впершись у землю.

Електричні відбійні молотки в магазині "ЕСКО"

В інтернет-магазині "ЕСКО" можна вибрати як легкий, так і надважкий інструмент фірми BOSCH, DeWALT, STANLEY, включаючи найбільш потужний відбійний молоток GSH27. Енергія удару цього механізму становить 62 Дж, а вага-29.5 кг.

Наші переваги:

  • всі товари мають гарантію від заводу-виробника і докладний опис характеристик на сайті;
  • Ви можете спробувати інструмент в справі, скориставшись нашим прокатом;
  • магазин має власні сертифіковані сервісні центри в Києві, Одесі та Дніпрі;
  • безкоштовна доставка зручним для Вас перевізником;
  • готівкова і безготівкова форма оплати;
  • досвід роботи з електроінструментами більше 22 років.