0 800 33 59 46
безкоштовно по Україні
044 334 59 46
095 282 08 08
Доставка по всій Україні. 
Від 1000 грн - безкоштовно
0
1

Відмінність шуруповерта від дрилі

Відмінність шуруповерта від дрилі

Хоча терміни «дриль» і «шуроповерт» іноді використовуються як взаємозамінні, це абсолютно різні інструменти. Гіпсокартон, наприклад, встановлений за допомогою шуруповерта, але дриль використовується для установки полиць і обробки.

Обидва ці пристосування добре справляються з поставленими завданнями, але буває важко вирішити, яку техніку краще придбати в першу чергу - шуруповерт або дриль, і в чому між ними різниця. Тому дізнайтеся і враховуйте всі відмінності і нюанси експлуатації перед покупкою.

Чим відрізняється дриль від шуруповерта

  • Насадки. У електродрилі є патрон для утримання бурових доліт та інших свердел, використовуваних для створення майже будь-якого типу отвори. Шуруповерт використовується тільки для кріпильних гвинтів і шурупів, і не призначені для свердління отворів. На ньому теж є патрон, в якому можна встановити різні біти;
  • Функція. Для установки гіпсокартону використовується шуруповерт. Також він прекрасно підходить для фанери або інших матеріалів, де шурупи повинні бути встановлені врівень. Електродрилі використовуються для свердління бетонних стін, каменів;
  • Особливості. Свердлильні машини можуть мати редуктор, який при необхідності збільшує крутний момент. Важливою відмінністю цих силових інструментів є швидкість. Дриль в цьому випадку виграє. Сучасні моделі практично не відрізняються по потужності;
  • Автоматизація. По суті, ці інструменти працюють, обертаючи біт або свердло, закріплені в патроні або цанзі, але це те, де закінчується більшість їх подібностей. Ця механічна різниця, серед іншого, робить шуруповерт більш універсальним пристосуванням. З його допомогою можна просвердлити отвір, вставивши в патрон відповідне свердло. У свою чергу, дриль не зможе вкрутити шуруп, здійснюючи обертальні рухи.

Де купити необхідну техніку та обладнання

Інтернет-магазин ЕСКО надає величезний вибір електроінструментів, садової техніки, верстатів і аксесуарів на вибір. У каталозі можна дізнатися не тільки вартість, але і всі параметри товару, що сподобався.

Крім придбання Ви може звертатися в наш сервісний центр за швидким та якісним обслуговуванням Ваших акумуляторних і мережевих інструментів, замовляти запчастини. Якщо покупка Вам не по кишені, Ви завжди можете купити акційний товар, або взяти потрібний в прокат за певну суму. Деталі угод можна уточнити по телефону або онлайн.