0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Велика знижка на електротранспорт EnerSol в інтернет магазині esco.ua

01.01.2022 Акція завершена.

Велика знижка на електротранспорт EnerSol в інтернет магазині esco.ua

Інтернет-магазин ЕСКО знижує ціну на всі моделі електротранспорту EnerSol: гіроборд (гіроскутер), електровелосипед і електросамокат. Тепер Ви можете купити дешево зі знижкою до 27% за вигідною ціною: Гіроборд (гіроскутер) EnerSol EnerSol-E10 (максимальна швидкість: 19 км/год; запас ходу: 28 км; час зарядки: 4 години; вага: 13.2 кг). Гіроборд (гіроскутер) EnerSol EnerSol-E12 (максимальна швидкість: 19 км/год; запас ходу: 60 км; час зарядки: 4 години; вага: 17.5 кг). Електровелосипед EnerSol EnerSol-E20 (максимальна швидкість: 25 км/год; запас ходу: 50 км; час зарядки: 4 години; вага: 18 кг). Електровелосипед EnerSol EnerSol-E26 (максимальна швидкість: 25 км/год; запас ходу: 50 км; час зарядки: 4 години; вага: 21.5 кг).

Електровелосипед EnerSol – транспорт, який долає відстань на достатній швидкості і відрізняється маневреністю і розганяється до 25 км/ч. Ha одному заряді велосипедист долає до 50 км. Зарядити транспорт легко і просто вставте вилку в розетку. Велика перевага електровелосипедів і подібного транспорту, в тому, що за рахунок компактності, можна брати їх з собою в транспорт, заходити в магазини, а також з вітерцем кататися по набережних, парках.

Двоколісний електросамокат EnerSol стане найкращим подарунком для дорослих і дітей на будь-яке свято, подарує масу позитивних емоцій, сприятиме розвитку координації, ваша дитина стане частіше проводити час на свіжому повітрі.

Інноваційний Гіроскутер EnerSol - стильний самобалансуючий двоколісний високотехнологічний девайс для щоденного використання c двома способами їзди. Гіроборд - це висока продуктивність, передові алгоритми управління, велика кількість датчиків і потужний процесор. Сконструйований таким чином, що утримувати рівновагу в поїздці стає максимально просто.

Повний список акційних моделей представлений нижче: