0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

STANLEY - Ручний інструмент. Придумай щось величніше

STANLEY - Ручний інструмент. Придумай щось величніше

STANLEY Hand Tools - підрозділ компанії "StanleyBlack&Decker" (NYSE: SWK) є світовим виробником інструментів, обладнання і систем безпеки для промислового, професійного, побутового використання. У 1843-му році американським інженер Frederick Stanley в місті Нью-Брітен, штат Коннектикут, США створив фабрику "Stanley Works" по виготовленню болтів і дверної фурнітури. У 1857 родич Фредеріка Стенлі - Генрі Стенлі створює "Stanley Rule and level Company", що випускає рулетки і рівні. У 1920 році "Stanley Rule and level Company" входить до складу "Stanley Works", реформувавши в "Stanley Hand Tools Division" (Ручний інструмент Стенлі).

Ось уже 169 років бренд STANLEY є синонімом найвищої надійності і неперевершеної якості продукції. Компанія на сьогоднішній день забезпечує роботу близько 40 000 співробітників у всьому світі, і в 2011 році її оборот перевищив 8,4 мільярда доларів. Заводи фірми розташовані в Великобританії, США, Канаді, Швеції та Німеччини. Якість виробів, що випускаються постійно контролюється з головного офісу компанії, до того ж, що кожен рік на світовий ринок інструменту виходить більше сотні новинок Stanley. Зовсім недавно - в 2007 році Стенлі завоювала 4 нагороди "Золотий молот" і також виграла дві нагороди IDEA міжнародного конкурсу Досконалість дизайну.

Робота будь-якого майстра сьогодні стає продуктивною з використанням ручного інструменту STANLEY, як-то: ножівка, плоскогубці, ключі, торцеві головки, перехідники та біти, стамеска, рашпіль, напилок, рубанок, заклепувальний пістолет, затирка, шпатель, валик, склоріз, міксер, викрутка, сокиру, молоток, кувалда, затиск і струбцина, різноманітні ножі, ножиці, рулетки, розмічальні шнури, маркер, рівень, детектори, степлери, скоби і цвяхи. Все це різноманіття інструментів можна компактно зберігати в зручних пластикових або металевих ящиках STANLEY, перевозити в ергономічних сумках Стенлі. Електронні вимірювальні прилади - лазерний будівник площин FatMax і далекомір лазерний забезпечать точність будь-яких проектних робіт.

Неперевершена якість, довговічність, надійність, подібна ціна це виняткові властивості продукції, що створюють умови бренду Stanley займаючи лідируючу позицію в Європі і Америці на ринку постачальників ручного інструменту. Купуючи у нас продукцію Stanley, Ви можете бути впевнені, що купили товар найвищої якості за конкурентними цінами. Вся техніка Stanley, запропонована на цьому сайті, укомплектована і готова до використання. При цьому ми, будучи авторизованим сервісним центром, забезпечимо ефективне післяпродажне обслуговування. Якість продукції підтверджує гарантія бездоганної роботи на строк від 1 року до 5 років.

Асортимент ручного інструменту Stanley складається з більш ніж 5000 найменувань, з яких 500 займають лідируючі позиції в світі. Ми отримали більше 150 патентів і понад 150 престижних нагород. Виробництво продукції на власних заводах, дозволяє контролювати процес від матеріалу до упаковки. Глобальні виробничі потужності дозволяють працювати зі світовим ринком і бути присутнім в кожному куточку нашої планети.

Ножі - широкий асортимент ножів для будівництва, ремонту і повсякденного використання. Тут присутні і ножі під сегментовані леза, і складні ножі і ножі з фіксованим лезом. Але бездоганною гордістю є ножі з трапецієподібним лезом, які були винайдені компанією STANLEY в 1921 році. З дня виробництва першого ножа, вони удосконалювалися, робилися більш зручними і функціональними. Поліпшувалися не тільки ножі, але і леза. Одна з останніх розробок компанії - це леза Carbide, у яких в структуру металу на ріжучої кромці впроваджується, за допомогою лазера, карбід вольфраму. Така обробка дозволяє лезах служити в 5 разів більше, ніж звичайні леза STANLEY.

Рулетки в тому вигляді, в якому ми звикли їх бачити зараз, існують завдяки нашій компанії. У 1930 році, Stanley works починає виробництво рулеток. Незабаром, компанія додає в конструкцію пружину, змотувати вимірювальне полотно назад в корпус, що робить використання інструменту зручнішим. У 1963 році в конструкції рулеток Stanley з'являється кнопка блокування полотна, що є невід'ємною частиною сучасних рулеток. Завдяки таким інноваціям, у американських користувачів, такий інструмент як «рулетка», асоціюється з компанією Stanley. На цьому інновації не закінчуються, наші корпуси стають міцнішими, завдяки особливим конструкціям пружин, вони стають більш компактними. На вимірювальне полотно наносяться захисні покриття, які продовжують термін експлуатації рулеток, серед покриттів, запатентований Mylar, який в 10 разів стійкіше до зношування, ніж лак. Завдяки особливій системі магніту, наші рулетки з магнітом є найточнішими в Світі.

Викрутки - історія інновацій Stanley в групі викруток починається з 1924 року, коли компанія отримує патент на першу викрутку з тріскачкою. Використання такого механізму зробило роботу з викруткою більш зручною та швидкою. Завдяки високій якості продукції і виробничим потужностям, викрутки STANLEY набувають широкої популярності, тому винахідник хрестоподібних капелюшків для гвинтів, Генрі Філліпс, вибирає нашу компанію, як першого виробника хрестоподібних викруток Phillips. Сучасні викрутки Stanley мають безліч інновацій, які роблять їх більш зручними, міцними і надійними. Жало викрутки виготовляється з якісних сталей, серед яких вуглецеві сталі, хром ванадієві і нержавіючі сталі. Комбінація пластика і гуми, в поєднанні з особливою формою рукоятки, робить її комфортною, і дозволять прикладати максимум зусиль. Наплавлення рукоятки на жало в викруткою FatMax, дає максимальну міцність кріплення. Сучасна розробка редукторного механізму викруток з тріскачкою, дозволяє жала провертатися 4 рази за одне прокручування рукоятки. Це збільшує швидкість роботи і зменшує стомлюваність.

Ножівки - в конструкції ножівок присутній два однаково важливі елементи: полотно і рукоятка. Полотна STANLEY виготовляються з якісної листової сталі. Основна частина ножівок має особливу загартування зубів, яка зменшує ймовірність обламування зуба. Тристороння заточка, збільшує швидкість пиляння, майже, в 2 рази. Особливість розведення зубів дає рівний пропил. Запатентований покриття полотна Appliflon, захищає полотно від корозії, але, що більш важливо, зменшує тертя між полотном і матеріалом. Для розробки максимально комфортною рукоятки, компанією Stanley було витрачено багато зусиль і коштів. Особлива форма, дозволяє зручно утримувати її як великою, так і невеликою рукою. Доповнена гумовим покриттям, вона створює менше навантаження на кисть, що знижує стомлюваність. Якісне кріплення рукоятки до полотна, збільшує термін служби інструменту. Різноманіття ножівок для різних видів робіт і матеріалів, дозволять підібрати саме потрібну Вам. Ящики STANLEY придбали найширшу популярність по всьому Світу, завдяки використанню особливих матеріалів, інноваційному та продуманому дизайну, що в сукупності дає високу якість і зручність використання. Як матеріали, використовується поліпропілен з особливою формулою, структулен, метал, гума. Особливі види полімерів не змінюють свої фізичні властивості при зміні температур, екологічні і міцні. Конструкції ящиків продумані таким чином, щоб в них можна було зберігати як габаритні, так і дрібні деталі. Розбірні і розкладні конструкції дають легкий доступ до вмісту. На базі тестовій лабораторії заводу, продукція проходить випробування на стійкість до ударів, падіння, впливу температур, зносостійкості матеріалів і механізмів. Високу популярність нашої продукції підтверджує той факт, що багато виробників імітують нашу продукцію, просуваючи свій товар, але! Скопіювати зовнішній вигляд можна, скопіювати якість - не можна.

Ручний інструмент STANLEY FatMax

Ручний інструмент STANLEY

STANLEY FatMax рішення для зберігання