0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

SOLO – німецький бренд преміум сегменту з 1948 року

SOLO – німецький бренд преміум сегменту з 1948 року

Компанія Solo Kleinmotoren GmbH розташована в німецькому місті Зіндельфінген (Sindelfingen) неподалік Штудґарта. Два брати Хейнц і Ханс Еммерік, заснували компанію SOLO в повоєнному 1948 році. Першим винаходом братів був легкий і компактний двотактний двигун вагою всього 6кг. На цей час, двигуни конкурентів, мали вагу більше 16 кг. Новий двигун від компанії SOLO дозволив в 1951 році розпочати виробництво портативного ранцевого обприскувача, що стало ще одним проривом в сфері техніки для догляду за садами та парками. Новий обприскувач виявився настільки легким і компактним, що навіть один користувач міг обприскати великий сад. Від цього і пішла назва компанії SOLO – один.

Solo Kleinmotoren GmbH – виробляє все обладнання так, щоб ви отримували задоволення під час роботи на ділянці біля будинку, саду чи парку. Асортимент техніки дуже великий: бензинові, акумуляторні обприскувачі, а також ручні обприскувачі, що призначені для догляду за рослинами, боротьбою зі шкідниками і проведенню дезінфекції. Доповнюють асортимент повітряні дуйки і бензорізи.

Під час розробки нових продуктів на першому місці зменшення шкідливих викидів в атмосферу бензиновими двигунами, їх економність та продуктивність. В акумуляторних продуктах – зосереджуються на тривалості роботи, легкості і зручності під час використання.

Незалежно від того чи використовуєте Ви техніку біля будинку, чи на території великого саду, компанія Solo Kleinmotoren GmbH гарантує високу якості техніки, яка не підведе у відповідальний момент.

Мотопила бензинова SOLO 675-50

Мотокоса SOLO 109B SOLO 142SB