0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

ALPINA – створена, щоб дивувати

ALPINA – створена, щоб дивувати

ALPINA - це 100% італійський бренд з багаторічними традиціями, який пропонує широкий асортимент техніки для роботи в саду та біля будинку.

Компанія була заснована в 1960 році в невеличкому містечку Санта-Лучія-ді-П’яве, що знаходиться на північному сході Італії. В 2020 році компанія відзначає 60 років з дати заснування. Великий досвід по створенню надійної садової технік, італійський дизайн – дозволяє компанії постійно випускати та реалізовувати продукцію із кращими характеристиками.

Одним з поворотних моментів в історії компанії ознаменувався 2000 рік, в якому відбулося злиття таких виробників садової техніки як: CASTELGARDEN, ALPINA, MOUNTFIELD, STIGA. В результаті чого і з’явився міжнародний холдинг STIGA S.p.A. Головний офіс STIGA S.p.A. розташований в місті Кастельфранко-Венето, в процвітаючому регіоні на північному сході Італії (40 кілометрів від Венеції).

В розпорядженні компанії ALPINA є велика виробнича структура, яка дозволяє випускати продукцію з найкращим співвідношенням ціни та якості. На сьогоднішній день техніка випускається на двох заводах в Італії, де виготовляються трактори та райдери, одному заводі в Словаччині, він спеціалізується на виробництві електричних, акумуляторних та бензинових газонокосарках. Також є завод в Китаї.

Купуючи техніку ALPINA, Ви можете бути впевнені в високій якості, надійності, та зручності під час роботи, що підкріплено наявністю запасних частин на наших сервісних центрах.

Газонокосилка бензинова ALPINA

Кущоріз ALPINA

Газонокосарка акумуляторна ALPINA