0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Звіт про виставку INTERTOOL KIEV 2021

07.06.2021

Звіт про виставку INTERTOOL KIEV 2021

Хоч виставка INTERTOOL 2021 вже минула, але досвід, емоції та знайомства залишаться з нами назавжди! Це було неймовірно, в нас на стенді було понад 17 фахівців на 126 м2! Ми думали, що це буде забагато, але виявилось навіть замало. Оскільки, потік людей в перший і другий день був рекордним для нас - понад 1000 людей відвідало наш стенд за 3 дні!

На нашу думку, стенд ESCO був зіркою цієї виставки! Тому що, ми в нього вклали безліч сил та натхнення, а в реалізації його працювали наші дизайнери, маркетологи та техніки ПРЕМ'ЄР ЕКСПО, ми дуже вдячні цій команді, яка зробила цей проєкт можливим та таким чудовим і незабутнім. Це нова сходинка на нашому шляху і ми дуже пишаємось нею!

За ці дні виставки, ми провели 6 демонстрацій по DEWALT, MUNGO, STIGA та іншим брендах і кожен раз дивувались та раділи, скільки охочих зупинялось біля нашої Демозони, це неймовірно приємно! Тому в наступний раз ми зробимо ще більшу територію для Демозони, щоб вам було зручніше. Дякуємо всім хто приєднувався до нас, ваші зацікавлені очі та влучні запитання – найкращий комплімент для нас!

Крім цього, в нас навіть була наша маленька радіостанція з музикою та оголошенням демонстрацій, щоб тримати всіх у ритмі. Адже 8 годин на ногах це важко й для тих хто оглядає виставку, а тим більш для тих хто стоїть на стенді. Але наші фахівці з цим впорались відмінно і надавали повну інформацію по DEWALT, STIGA, MUNGO, STANLEY, SEQUOIA, ENERSOL та навіть давали тестувати інструмент під чітким наглядом, щоб ніхто не отримав травм. Багато відвідувачів змогли потримати в руках та пофотографуватись з улюбленим інструментом й взяти контакти аби замовити його собі.

Особливо приємно, що всі наші партнери з різних міст України, змогли приїхати на виставку та відвідати наш стенд, ми були раді поспілкуватися з кожним особисто і показати новинки будівельних інструментів та садової техніки.

На цьому все, а ми поки що, ми збираємо та обробляємо відео, тому слідкуйте за новинами

Виставка INTERTOOL 2021 малюнок 1Виставка INTERTOOL 2021 малюнок 2Виставка INTERTOOL 2021 малюнок 3Виставка INTERTOOL 2021 малюнок 4Виставка INTERTOOL 2021 малюнок 5Виставка INTERTOOL 2021 малюнок 6