0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Електрокоси рейтинг

Рейтинг електрокосилок: класифікація виробів

Тример - надзвичайно корисний помічник на дачі або ділянці заміського будинку. З настанням теплих місяців активно починає пробиватися бур'ян. Якщо його не скошувати, ділянка заросте дуже швидко. Жителям села простіше: вони мають можливість щодня працювати на ділянці і скошувати цю траву. Дачникам складніше: на все про все у них всього лише два вихідних дні. На допомогу приходять електрокоси: вони допоможуть оптимізувати зусилля з скошування небажаної рослинності. Втім, бур'ян - не єдина сфера застосування тримерів: газон, клумби, бруковані доріжки теж потребують догляду. Варто розповісти про вибір електрокоси більш детально, щоб зорієнтувати покупця.

Вибираємо електрокосу для дачі

Зрозуміло, електрокоса - це не кущоріз: вимагати від виробу функцій комбайна на ділянці з засохлої кропивою на повний зріст не варто. Можливості тримера навіть на трав'янистій поверхні вельми обмежені. Але і при таких можливостях користь від нього велика. Щоб не зламати агрегат і не переплатити зайві кошти, важливо правильно вибирати електрокосу. Чільним і єдиним, по суті, параметром є потужність.

  • Близько 200 Вт - найслабші, мініатюрні електромотори. Підійдуть для скошування молодої трави, стрижки газонів і клумб. Найбільш дешевий варіант, адже від потужності двигуна залежить ціна.
  • Близько 500 Вт - тример впорається із заростями пирію, лопуха, берізки, кропиви та інших рослин з міцним стеблом. Ближче до літа така рослинність починає даватися взнаки: для активної роботи на ділянці варто купувати дані агрегати.
  • Близько 1000 Вт - найпотужніші електрокоси. Їм "по зубах" навіть задерев'янілі стебла: кропива, молода поросль клена і вишні, бузини та інших бур'янів. Волосінь використовується для трави, фреза - для більш серйозних «суперників».

    Яку електрокосу вибрати? Все залежить від стану Вашої ділянки. Якщо потрібно лише підстригати клумби, достатньо 200 Вт. При регулярних поїздках на дачу для розчищення заростей потрібно виріб на 500 Вт. А якщо ділянка грунтовно запущена,, тут не обійтися без надійного помічника, який «візьме» все.

    Esco.ua: багатий вибір інструментів для Вашої присадибної ділянки

    У нашому інтернет-магазині Ви зможете знайти електрокоси, а також інші корисні інструменти для дачі, які допоможуть Вам привести в порядок ділянку. Зверніть увагу на культиватори, ножиці, кущорізи, обприскувачі і ланцюгові пили. Дачна ділянка - це не тільки краса і відпочинок, а й великий фронт робіт. Якщо не доглядати як слід за своїм заміським будинком, догляд за ним перетвориться на справжню муку. Але магазин ЕСКО завжди готовий Вам допомогти!